Rumored Buzz on تاریخچه رنو

این مشکل وقتی رخ می‌دهد که گردگیر پلوس خودرو پاره شده و روغن پلوس که پشت گردگیر قرار دارد خالی شده و باعث خشک کار کردن گیربکس خودرو می‌شود و این مشکل باعث خوب جا نرفتن دنده ها شده و هنگام تعویض به دنده های بالا دنده ها به خوبی جا نمی‌روند و باعث شکسته شدن شفت های گیربکس می شود و این مشکل می‌تواند باعث مشکلات جبران ناپذیری برای گیربکس خودرو شود ولی این مشکل در مدل های جدید کمی بر طرف شده ولی همچنان در ال نود ها این مشکل وجود دارد لوگان[ویرایش]

البته باید این را گفت که این خودرو در ایران توسط همان شرکت‌هایی تولید می‌شود که پراید در آن‌ها تولید می‌شود که کیفیت بالای خودرو تندر ۹۰ به این دلیل است که رنو بر روی خطوط تولید این خودرو نظارت دقیق و سختگیرانه‌ای دارد. نسل دوم[ویرایش]

پروژه‌ی ساخت اولین نسل رنو مگان در سال ۱۹۹۰ مطرح شد و ۵ سال بعد، به خط تولید رسید. این خودرو با فروش خوبی در در اروپا و آمریکای جنوبی مواجه شد و تا سال ۲۰۰۹ در خط تولید کارخانه‌های رنو در آرژانتین و کلمبیا قرار داشت. جالب است بدانید که تا سال ۲۰۰۲، خطوط مونتاژ گسترده‌ی رنو در ترکیه، اسپانیا، اندونزی و بلژیک هم به عرضه‌ی نسل اول مگان با بدنه‌های سدان و هاچبک پرداختند.

یکی از این شرکت‌ها، رنو است که در صورت موفقیت مذاکرات، دوباره فعالیت خود را در کشور از سر می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: تاریخچه شرکت فیات؛ خودروسازی پرطرفدار ایتالیایی

در ادامه تاریخچه شرکت رنو و در دهه ۳۰، این کمپانی لوازم داخلی تیپ‌های استلا و گرند را به‌روز کرد. تعداد زیادی از مدل گرند از آلومینیوم ساخته شده بود، اما از این مدل فقط چند عدد سالم ماند و باقی آنها با شروع جنگ جهانی دوم برای کمک به تولیدات تسلیحاتی اسقاط شد.

علاوه بر خرید، امکان اجاره خودرو بدون راننده ماشین های رنو نیز وجود دارد.

زومیت یک سایت تخصصی در حوزه‌ی فناوری است، خواهشمند است از بحث‌های سیاسی در بخش دیدگاه‌ها پرهیز کنید.

در سال ۱۹۲۸ رنو در ۷ سری و تیپ موفق به تولید بیش از ۴۵ هزار دستگاه خودرو شد. در آن زمان کمپانی رنو پیشنهاد طراحی و ساخت ۸ مدل بدنه را داد که ماشین‌های سواری تا قسمت‌های مختلف باری‌های بزرگ را پوشش می‌داد. هرچند که رنو با استقبال از جشنواره‌های اروپایی و حضور در آنها معرفی تولیدات و تکنولوژی‌های خود را گسترش می‌داد، اما گرانی محصولاتش در این سال‌ها باعث شده بود صادرات به آمریکا که در روزگار قبل از جنگ در اوج بود، اکنون به صفر برسد.

در جداولی که مشاهده می‌کنید، رنو مگان هاچبک با پیشرانه‌ی ۱.۶ لیتری و رنو مگان سدان با پیشرانه‌ی ۱.

همچنین، رنو در زمینه تأمین و تولید قطعات در حوزه هوایی هم مشغول است.

ورود به کابین مگان، شما را با داشبوردی نسبتا ساده تحت تأثیر قرار می‌دهد که خصوصا در قسمت کنار راننده، با یک نوار کروم تزئین شده است. از گذشته، خودروهای فرانسوی به ظاهر خوب بیرونی و نمای ناامید‌کننده‌ی داخلی مشهور بوده‌اند؛ اما رنو با توجه به محبوبیت و توان مالی بهتر در مقایسه با پژو و سیتروئن، از محصولات ساده و کسل‌کننده‌ی سال‌های قبل فاصله گرفته و این‌بار در کابین مگان، به خودروهای برتر این کلاس نزدیک شده است.

نسل دوم مگان، بدون اتلاف وقت و در ادامه‌ی تولید نسل اول در سال ۲۰۰۲ معرفی شد. این خودرو علاوه بر فرانسه، تایوان و برزیل، از سال ۱۳۸۶ به خط تولید پارس‌خودرو رسید و موفقیت نسل اول را ادامه داد. مگان ایران با پیشرانه‌های ۱.۶ لیتر، ۱.۸ لیتر و ۲ لیتری عرضه شد؛ اما تنها از نسخه‌ی سدان بهره‌می‌برد و تیپ هاچبک با واردات تعداد بسیار محدود، مورد توجه قرار نگرفت.

رفتن به محتوای اصلی تاریخچه رنو در ایران مرکز تماس: فلکه دوم صادقیه

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *